Diari Més

Judicial

En llibertat un detingut amb material incendiari en els disturbis de Múrcia

Dins la motxilla li van trobar una ampolla amb gasolina i diversos encenedors

Imatge d'un cotxe cremant durant els disturbis a la ciutat de Múrcia.

En llibretat un detingut amb material incendiari en els disturbis de MúrciaBombers de Múrcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Múrcia ha deixat en llibertat amb càrrecs a un jove que presumptament va participar en els disturbis que es van produir a Múrcia aquest dissabte i al qual es va intervenir una motxilla en la qual portava una ampolla de gasolina, dos encenedors, protectors d'articulacions i bosses de plàstic.

Fonts del cas han dit a Efe que la detenció va ser practicada per agents de la Policia Local de Múrcia en la rampa d'un aparcament situat en l'avinguda Abenarabí de la ciutat.

I han afegit que aquesta detenció es va produir poc després dels altercats sorgits en la Ronda de LEvante de Múrcia, on un grup integrat per una trentena de persones va procedir a causar destrosses, incendiar contenidors i llançar coets pirotècnics.

La Policia va descobrir així mateix que en la motxilla portava un cable elèctric, de 2,5 centímetres de diàmetre i més de 60 centímetres de llarg, que és considerat una arma prohibida i que es tracta d'un objecte simulat de defensa personal.

El jove ha estat posat en llibertat, encara que seguirà sotmès al procés penal que se li ha obert com a presumpte autor d'un delicte de desobediència i un altre de desordres públics.

tracking