Diari Més

Policial

Detingut per ferir amb un ganivet a un repartidor de menjar ràpid

El detingut va amenaçar i va arribar a ferir amb un ganivet al repartidor

Imatge d'arxiu d'un repartidor.

Detingut per ferir amb un ganivet a un repartidor de menjar ràpidPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de35anys ha estat detingut a Granada acusat d'intentar robar amb violència i intimidació a l'interior d'un portal a un repartidor de menjar ràpid al qual va registrar, va amenaçar i va arribar a ferir amb un ganivet, segons ha informat aquest dijous la Policia Nacional.

Els fets van tenir lloc el passat 17 d'octubre, al voltant les 22.30 hores, quan un repartidor de menjar ràpid anava a efectuar el lliurament d'una comanda en un domicili de la zona nord de Granada.

Va ser en aquest moment quan, en entrar al portal on havia de lliurar l'encàrrec, es va trobar amb un home que li va preguntar per una persona, al que va respondre que era un treballador i que no coneixia als veïns.

De manera inesperada el presumpte autor va treure un ganivet i li va col·locar al ventre, amenaçant-lo amb «ferir-lo» al mateix temps que començava a registrar la seva roba i la ronyonera on guardava els diners cobrats en els repartiments.

No obstant això, l'assaltat va reaccionar i, després d'unforcejament entre tots dos, va aconseguir treure-li el ganivet i va fugir de l'agressor, encara que va patir una ferida en un dels dits.

La cerca del presumpte autor va resultar infructuosa fins al moment que el 091 va rebre una nova trucada alertant que l'home que unes hores abans havia intentat atracar a un repartidor es trobava de nou al lloc.

Pel que sembla, aquesta persona estava trucant a través del porter automàtic a tots els pisos del portal i, quan els veïns treien el cap, els amenaçava des del carrer amb un ganivet.

tracking