Diari Més

Societat

Un grup d'adolescents troba una bossa amb 15.000 euros i la torna a la seva propietària

Els adolescents van explicar a la policia que havien trobat una bossa que tenia almenys «mig milió d'euros»

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos joves de 12 i 13 anys que cursen els seus estudis a l'institut Leiras Pulpeiro, a la zona nord de la ciutat de Lugo, van trobar dimarts passat, en sortir de classe, una bossa amb poc més de 15.000 euros i gairebé immediatament van trucar a la Policia Nacional per a informar de la troballa i lliurar-lo.

Quan es van posar en contacte amb la Comissaria Provincial, segons ha explicat a Efe el sotsinspector Manolo Arias, els adolescents van explicar que havien trobat una bossa que tenia al seu interior almenys «mig milió d'euros», encara que, quan van fer recompte dels diners, els agents van comprovar que realment hi havia una mica més de 15.000 euros.

«En veure tal quantitat de bitllets, de diferents quantitats, de 5, de 10, de 100 i fins de 500 euros, semblava més del que era, sent, en tot cas, una quantitat importantíssima de diners», ha dit Arias.

Els adolescents, ha continuat, «es van trobar la bossa i van jugar una mica amb ell fins que un d'ells finalment es va decidir a obrir-la i es van trobar amb una quantitat molt gran de diners».

«Són molt joves, no sabien què fer amb ells. Van consultar amb uns altres, més grans, alumnes de BAC, els qui els van dir que calia trucar immediatament a la Policia», ha afegit.

Rebut l'avís, fins al lloc es va desplaçar una patrulla del Cos Nacional de Policia que es va fer càrrec de la bossa, a l'interior de la qual hi havia també una sèrie de «documentació antiga però que va permetre localitzar a la propietària».

«Ens vam posar en contacte amb ella i es va desplaçar a la seu policial per a fer-se càrrec de la bossa i del seu contingut», ha manifestat el sotsinspector, que ha assegurat que la propietària es va emportar «una gran alegria» perquè «estava molt disgustada».

tracking