Diari Més

Policial

Detingut per amenaçar amb una arma blanca a la seva àvia de 85 anys

Es va excusar assegurant que la seva àvia li feia «la vida impossible»

Imatge d'arxiu de la Policia Local de Màlaga.

Policia Local de MàlagaPolicia Local de Màlaga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi va ser detingut per amenaçar, presumptament, a la seva àvia, de85anys, amb l'excusa que l'octogenària, amb la qual residia, li feia «la vida impossible», ingorma Màlaga Hoy. El nét, de18anys, va acabar detingut per la Policia Local de Màlaga, i segons consta ja tenia antecedents per un episodi previ de maltractaments i li constava una denúncia.

Els fets van ocórrer arran d'una trucada a la Sala del 092 que alertava que s'estava produint un incident en un habitatge amb una arma blanca. La patrulla que es va desplaçar fins allí va identificar a la víctima, nascuda l'any 35. La dona va indicar als agents que el seu nét, amb el qual conviu, s'havia tancat en un dormitori, on estava parlant per telèfon amb la seva parella sentimental. Es trobava, segons explicava la dona, molt nerviós.

Un dels policies que van acudir a auxiliar a l'octogenària el va convidar a sortir de l'habitació perquè els expliques la seva versió sobre l'ocorregut i el noi va manifestar que mantenia un conflicte de convivència amb la seva àvia. Els agents van comprovar que el nét tenia ferides a les mans que podrien ser compatibles amb cops que prèviament havia propinat a una taula en el transcurs d'una discussió.

Finalment la Policia ho va detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència en l'àmbit domèstic i, després, va ser traslladat a dependències policials.

tracking