Diari Més

Societat

Un noi salva a una dona que estava sent atacada al carrer amb un matxet

Va agafar una barrera d'una obra per utilitzar-la com a escut i defensar a la víctima

Imatge d'arxiu la Policia de Palma.

Imatge d'arxiu la Policia de Palma.Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de23anys va salvar durant la matinada del passat dilluns a una dona que estava sent atacada per un individu armat amb un matxet de grans dimensions en ple carrer de Palma, segons informa Diari de Mallorca.

Aquest jove va agafar una barrera d'una obra per utilitzar-la com a escut i defensar a la víctima de l'agressor, qui va fugir en adonar-se de la presència d'altres veïns. L'home va ser detingut poc després per una patrulla de la Policia Local, acusat d'intent d'homicidi i lesions.

Els fets van ocórrer poc després de la mitjanit del diumenge quan la central del 092 va rebre diverses trucades alertant que s'estava produint una baralla a l'encreuament dels carrers Andreu Feliu i Ramon Muntaner, a la barriada de Camp Redó. Quan la patrullava arribar al lloc, vatrobar a un jove de23anys, que els va lliurar un matxet de 45 centímetres de longitud.

El jove va explicar als policies que poc abans havia hagut d'intervenir per a defensar a una dona que estava sent atacada per un individu. Va dir que va veure a l'ara detingut colpejant a la víctima, que estava estesa a terra.

Els agents van recollir la descripció física de l'individu i van iniciar una batuda pels voltants. Poc després van trobar a un home que corresponia amb l'aparença del sospitós en un carrer pròxim. Alguns dels veïns van confirmar que es tractava de l'agressor.

Quan els policies li van preguntar pel que havia passat, l'home va manifestar que poc abans una dona li havia propinat una bufetada, així que havia agafat un matxet que tenia al seu cotxe, aparcat allí mateix.

Quan va arribar la patrulla de la Policia la víctima ja havia marxat, però els agents la van localitzar al seu domicili, situat a prop del lloc dels fets.

La víctima és una dona de43anys. En ser preguntada pel succeït va declarar que quan sortia del cotxe per aanara casa seva, un desconegut havia increpat a la seva neboda, de21anys. «Que bona estàs, et cardaria ara mateix!», li va dir. La dona es va enfrontar a aquest individu i li va propinar una bufetada en la cara.

Segons la dona, l'home va respondre propinant-li una empenta que la va fer caure a terra.Quan el fill de la dona va intentar interposar-se entre l'agressor i la seva mare, l'agressor li va donar un cop de puny en la cara. Tot seguit l'agressor va anar al seu vehicle, va un matxet de grans dimensions i es va dirigir armat amb ell cap a ells, amb la intenció d'agredir-los. Els membres de la família van fugir perseguits per l'home armat. Va ser llavors quan la dona va caure a terra i va ser colpejada.

Després d'escoltar el relat de la víctima, la Policia va procedir a arrestar al presumpte agressor, un ciutadà colombià de30anys, pels delictes de lesions i intent d'homicidi.

tracking