Diari Més

Policial

Detingut a Palma un home que pagava a menors per veure pornografia en un local

L'home, que els rebia nu, els donava diners gairebé sempre i també tabac

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Palma a un empresari de48anys de, presumptament, convidar a menors d'edat al seu establiment per veure vídeos de contingut sexual. A canvi de la seva presència, l'home, que els rebia nu, els donava diners en la majoria de les ocasions i també amb tabac, informa La Verdad de Múrcia.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia d'un dels nois que va acudir a la botiga de l'arrestat. Segons la seva versió, el sospitós els rebia, a ell i a dos amics al seu local amb un petó a la galta i després els donava entre 15 i 20 euros.

Amics d'un dels perjudicats va acudir a la Policia el mes de juny passat a relatar el que estava ocorrent a l'establiment, situat al districte de Ponent, a la capital balear. Sabia el que passava perquè ell havia estat allí.

Segons el noi, que és menor d'edat, va acompanyar a dos amics seus al local. En arribar els esperava un home sense roba i els va fer un petó a la galta, una palmada al darrere i els va donar diverses quantitats de diners. Pel que sembla això passava amb una certa assiduïtat.

Una vegada a l'interior veien vídeos de contingut sexual al costatde l'empresari. A canvi, per la visita se'ls gratificava amb diners i també amb tabac. També va explicar el denunciant que l'home en diverses ocasions s'havia ofert a acompanyar-los a l'institut i també a recollir-los a l'hora de sortida. Quan la Policia Nacional va tenir coneixement dels fets, va iniciar la investigació amb l'objectiu de saber que havia passatal'establiment i va procedir a la seva detenció.

L'home està acusat d'un delicte de corrupció de menors i abús sexual.

tracking