Diari Més

Societat

Detinguda per llançar un gos des d'una altura de 3 metres i deixar-lo en estat greu

Una dona que va presenciar els fets es va endur al gos perquè fos atès per un veterinari

Imatge d'arxiu d'un gos llepant a un home

Mor d'una greu infecció després de ser llepat pel seu gosPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Alzira, València, a una dona de43anys com a suposada autora d'un delicte de maltractament animal per llançar a un gos per l'entrada d'un aparcament, a més de tres metres d'altura, i deixar-lo en estat greu.

Segons va informar ahir la Prefectura Superior en un comunicat, la dona, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, ha quedat en llibertat després de declarar. Els fets van ocórrer quan una persona que passejava amb el seu gos va observar com una dona agafava l'animal i, sensemediarparaula, el llançava per l'entrada d'un aparcament, des d'una altura de més de tres metres.

La propietària de la mascota es va acostar al lloc, va veure al seu gos inconscient i ràpidament se'l va emportar perquè fos atès per un veterinari.

Posteriorment va tornar al lloc en què s'havien produït els fets i es va entrevistar amb diverses persones que ho havien presenciat, la qual cosa li va permetre esbrinar el nom de pila de la sospitosa, ja que és coneguda a la zona. Finalment, els agents van localitzar a la dona un dia després, asseguda a la terrassa d'un bar, moment en el qual va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de maltractament animal.

tracking