Diari Més

Societat

L'enxampen conduint després de sortir de l'examen per recuperar els punts del carnet

En sortir de l'examen els guàrdies civils van observar com pujava a un vehicle estacionat a la via pública

La Guàrdia Civil ha detingut dues persones per no confinar-se.

Guàrdia Civil i Policia sancionen 659 persones per saltar-se el confinamentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Trànsit ha investigat a un home de31anys a Burgos com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat viària després de sorprendre'l conduint un vehicle quan acabava de sortir de l'examen per recuperar els punts del carnet que havia perdut.

L'investigat havia perdut la vigència del seu permís de conducció motivat per haver-li estat retirats la totalitat de punts que li van ser assignats a la seva autorització, va realitzar l'obligatori curs de sensibilització i reeducació viària i va ser convocat per a fer un examen per a recuperar el carnet.

Després de finalitzar l'avaluació es va dirigir al carrer, moment en què els guàrdies civils van observar com pujava a un vehicle estacionat a la via pública, pròxim a la Prefectura provincial de trànsit, lloc on acabava de realitzar l'examen que, d'altra banda, no va aconseguir aprovar.

L'home va posar en marxa el cotxe i va iniciar la maniobra d'incorporació a la circulació, però va ser parat en aquell moment pels agents, que el van informar del motiu pel qual se li investiga.

Les diligències instruïdes han estat lliurades al Jutjat d'Instrucció Número 4 de la capital burgalesa.

tracking