Diari Més

Societat

Ferida una vianant en sortir disparada la roda d'un autobús urbà a Saragossa

La dona va ser traslladada per una ambulància fins a un centre hospitalari amb ferides de caràcter lleu

Imatge d'arxiu d'un autobús urbà a Saragossa.

Ferida una vianant en sortir disparada la roda d'un autobús urbà a SaragossaWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de77anys ha patit ferides lleus en ser colpejada per una de les rodes posteriors d'un autobús urbà de Saragossa que va sortir disparada del seu eix.

El succés es va produir a les 19.15 hores d'ahir en el barri deTorreroquan un autobús va perdre una de les rodes i va anar a colpejar a una vianant que es trobava sobre la vorera en la confluència dels carrers Tinent Coronel LeónMoyanoiAlhamade Aragón, informa la Policia Local.

La dona va ser traslladada per una ambulància fins a un centre hospitalari amb ferides de caràcter lleu.

El sindicatCUTd'Avanza, concessionària del transport públic de Saragossa, considera que aquest succés, que lamenta, demostra «la falta de manteniment en els autobusos» d'aquesta empresa i recorda que el maig de 2018 a un altre vehicle de la mateixa línia, la 23, també se li va sortir una roda a la parada deSagastaal costat delCorteIngles, encara que no va causar danys personals.

L'organització sindical assegura que «abans de les retallades de personal, totes les nits es revisaven les rodes perquè l'endemà es garantís que totes estaven en perfecta disposició per a realitzar servei al carrer».

En l'actualitat, apunta que a causa d'aquestes retallades de personal en manteniment i a l'externalització de tasques a altres tallers i treballadors d'altres empreses «la seguretat dels treballadors i els usuaris està en dubte».

És pel que reclama al Govern de Saragossa un augment de les inspeccions a l'empresaAvanzaZaragozai de la plantilla d'inspectors municipals i la seva presència en les mateixes cotxeres i al carrer, revisant cada vehicle, així com el nombre de treballadors del taller i de la seva formació i dotar-los de millors eines per a fer la seva feina.

tracking