Diari Més

Policial

Dóna positiu per alcoholèmia quan anava a buscar a una amiga que triplicava la taxa màxima permesa

La conductora va ser retinguda per la Guàrdia Civil en donar en el control una taxa de 0,81 mg/l

L'home està en perfecte estat, però desitjant mantenir en l'anonimat de la localització

La Guàrdia Civil localitza a un home del qual els seus familiars no sabien res des de fa 10 anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Vigo ha donat positiu per alcoholèmia després d'acudir al municipi de Pontevedra deVilaboaon havia de recollir a una amiga que també circulava en estat ebri, en el seu cas triplicant la taxa màxima que permet la llei.

El succés es va produir diumenge passat a l'N-554, al seu pas pel municipi de Pontevedra deVilaboa, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Tot va començar quan una conductora, veïna d'Orense, va donar en el control una taxa de 0,81 mg/l d'alcohol en aire espirat, més de tres vegades del límit legal.

Després de notificar-li els agents la seva qualitat d'investigada per un delicte contra la seguretat viària, del qual haurà de respondre davant el jutjat d'instrucció de guàrdia de Cangas, va avisar a un amic perquè vingués a recollir-la, ja que el seu cotxe havia quedat immobilitzat.

El jove, que va arribar aVilaboades de Vigo, també va donar positiu per alcoholèmia, encara que en el seu cas amb una taxa molt menor,0,31 mg/l en aire espirat.

La Guàrdia Civil el va denunciar per la via administrativa, sanció que comporta la retirada de quatre punts del seu permís de conducció i una multa de 500 euros.

La conductora, per part seva, perdrà el carnet entre un i quatre anys i s'enfronta a una pena de presó d'entre 3 i 6 mesos, a una multa econòmica de 6 a 12 mesos o a treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies.

tracking