Diari Més

Successos

Mor apunyalat al carrer un noi de 32 anys al districte madrileny d'Usera

El jove presentava diverses punyalades al tòrax i els sanitaris del Samur-Protecció Civil només van poder confirmar la seva mort

El comprador de la substància va ser també proposat per a sanció per saltar-se l'estat d'alarma.

Detingut un home que venia droga mentre passejava al seu gos a MadridEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de32anys va morir a última hora d'aquest dissabte en un carrer del districte madrileny d'Useraamb ferides d'arma blanca, haninformat aEfe fonts d'Emergències Madrid.

Segons aquestes, al voltant de les 23.30 hores sanitaris deSamur-Protecció Civil van confirmar la defunció d'un home de32anys amb diverses ferides d'arma blanca en el tòrax, que es trobava al carrer Marià Velad'Usera.

Les fonts van afegir que l'equip d'auxili no va poder reanimar a l'home, el cadàver del qual van deixar a disposició judicial, mentre la Policia Nacional investiga els fets.

La Policia Nacional ha detingut dilluns a quatre persones per la seva presumpta implicació en l'apunyalament mortal.

En un vídeo difós per xarxes socials sobre el moment de l'agressió, es veu al jove cubà córrer cap als seus agressors, cridant-los amb un ganivet de grans dimensions a la mà.

Instants després, les imatges mostren a aquest home a terra ensangonat i envoltat d'un grup de persones que li propinen diverses puntades i cops.

El jove presentava diverses punyalades al tòrax i els sanitaris delSamur-Protecció Civil només van poder confirmar la seva mort.

La Policia Nacional va detenir a un home de38anys i de nacionalitat boliviana, com a presumpte autor dels fets.

Al llarg de diumenge es van practicar els altres quatre arrestos, també de nacionalitatbolivianai amb edats compreses entre 22 i 40 anys per la seva presumpta implicació en el crim, segons hainformat aEfe la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

El Grup V d'Homicidis s'ha fet càrrec de la recerca de l'apunyalament mortal.

tracking