Diari Més

Policial

Localitzen a València un restaurant il·legal i una fàbrica de formatges i vaqueria clandestines

Els agents van immobilitzar uns 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis

Imatge de la

Localitzen a València un restaurant il·legal i una fàbrica de formatges i vaqueria clandestines

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Adscrita a la Generalitat ha localitzat, a Albalat dels Sorells, població de la província de València, un restaurant rostidor il·legal obert al públic que mancava de tota mena de permisos i llicències. A més, al costat del local també es va trobar una fàbrica de formatges i una vaqueria clandestines que exercien també activitat diària, han informat fonts de la Generalitat en un comunicat.

El lloc va ser detectat per la Policia Adscrita, en col·laboració amb la Policia Local d'Albalat dels Sorells i un equip d'Inspecció de Seguretat Alimentària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

El restaurant rostidor mancava de permisos i llicències, que li havien estat denegats amb anterioritat. A més, donat el caràcter il·legal del bar, cap de les persones treballadores tenia contracte de treball.

Quan els agents van entrar en el local, es van trobar dins a 20 persones menjant així que, a més de la tramitació de les corresponents actes i propostes de sanció al propietari, es van obrir 17 actes per incompliment de les normes sanitàries anticovid-19.

Després de les actuacions en el restaurant, la Policia Adscrita va detectar l'existència, al costat d'aquest local, d'una vaqueria i una fàbrica de formatges que van resultar ser clandestines. A la fàbrica, que mancava de qualsevol mesura higienicosanitària, s'elaborava formatge en unes condicions extremes d'insalubritat.

Els agents van immobilitzar uns 21.000 quilos de formatge i diversos productes lactis, i a més de les actes i expedient corresponents, es va donar compte a l'autoritat judicial per si haguessin incorregut en un presumpte delicte contra la salut pública.

tracking