Diari Més

Enxampen dos prostíbuls que es mantenien oberts tot i l'ordre de tancament per la pandèmia

Durant una operació policial a la comunitat de Múrcia

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha aixecat sengles sancions contra els propietaris de dos prostíbuls de Cartagena i Sucina (Múrcia) per continuar oberts als clients malgrat l'ordre de tancament decretada a aquesta mena d'establiments amb motiu de la pandèmia de coronavirus.

En un comunicat, el Cos Nacional de Policia ha assenyalat que ha dut a terme un operatiu en la comunitat murciana en el marc de la lluita contra el tràfic d'éssers humans amb un doble objectiu, la localització i protecció de víctimes, així com la contenció del Covid-19.

La Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres va tenir coneixement de l'existència de diversos clubs que podrien estar exercint la seva activitat malgrat les restriccions per la crisi sanitària, per la qual cosa va establir dimarts passat un dispositiu en el qual van participar especialistes en la lluita contra la tracta i agents de la Unitat de Prevenció i Reacció.

El resultat d'aquesta operació va ser la inspecció de dos locals en les localitats de Cartagena (Múrcia) i Sucina (Múrcia), els propietaris de les quals van ser sancionats per incomplir el decret llei que establia el seu tancament, ja que continuaven exercint la seva activitat amb total normalitat.

A més, també es van proposar per a sanció a cinc persones, tres elles per no fer ús de la màscara quan els agents van irrompre en els establiments, una altra que tenia en el seu poder una substancia estupefaent i l'última per portar amb si una arma blanca.

tracking