Diari Més

Societat

Desallotgen una festa a Huelva amb 200 persones en una nau industrial

A l'interior hi havia persones amuntegades, sense mantenir distància de seguretat

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local d'Almonte (Huelva) ha desallotjat una festa multitudinària que reunia 200 persones en una nau d'un polígon industrial de la localitat sense respectar les mesures sanitàries establertes per fer front a la propagació de la covid-19.

Els fets, segons han informat fonts policials, van tenir lloc ahir a la tarda després que la Policia fos requerida amb motiu d'una festa que reunia desenes de persones a l'interior i exterior d'una nau en aquest polígon.

A l'arribada dels agents, aquests van poder observar que la calçada estava ocupada íntegrament per persones bevent, fumant i sense mantenir la distància interpersonal, que quan es van adonar de la presència policial van entrar a la nau.

Els agents es van entrevistar amb les persones organitzadores de l'esdeveniment, procedint a la seva filiació així com a accedir a l'interior del local.

Per a sorpresa de la Policia, a l'interior es trobaven les persones amuntegades, sense mantenir distància de seguretat, taules juntes, fumant, menjant i bevent així com una orquestra.

Finalment, es va procedir al cessament de l'activitat, desallotjament i es va precintar el local.

tracking