Diari Més

Policial

Detingut a Marbella un jove per apunyalar a un amic en una baralla per gelosia

En la inspecció de l'immoble on van ocórrer els fets la Policia va localitzar el ganivet, de 18 centímetres de fulla

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 21 anys i origen marroquí ha estat detingut per la Policia Nacional a Marbella (Màlaga) per agredir suposadament amb una arma blanca a un amic durant una disputa per gelosia en una festa.

Els fets van ocórrer al voltant de les 19.30 hores del passat diumenge en una festa en un habitatge de la localitat malaguenya, pel que sembla a causa d'unes picabaralles motivades per l'amistat de la víctima amb una noia, també coneguda de l'agressor, segons ha informat aquest dimecres la Policia en un comunicat.

La Policia va localitzar prop del domicili a un jove que sagnava de manera abundant per una mà i un peu, per la qual cosa va ser assistit pels serveis sanitaris i traslladat a un centre hospitalari, on va requerir punts de sutura.

Les perquisicions policials apunten al fet que la víctima mantenia una bona relació d'amistat amb una jove assistent a la festa, que va despertar el recel d'un altre dels convidats i es va iniciar una disputa entre tots dos en la qual un d'ells va ferir a l'altre amb una arma blanca.

El presumpte agressor va intentar fugir en adonar-se de l'arribada dels agents per la part posterior de l'immoble, però va ser atrapat pocs metres del lloc en un gran estat d'agitació i amb les mans impregnades de sang.

En la inspecció de l'immoble on van ocórrer els fets la Policia va localitzar el ganivet -de 18 centímetres de fulla- que suposadament es va utilitzar en l'agressió amb restes de sang.

El detingut per la seva presumpta implicació en un delicte de lesions ha passat a disposició judicial aquest dimecres.

tracking