Diari Més

Policial

Detinguts a Màlaga per segrestar i torturar a dos joves per diners

Els joves s'havien desplaçat des de Còrdova a Màlaga per a comprar droga

La Policia Nacional va detenir el sospitós a una urbanització de Màlaga.

Detenen a Màlaga un fals curandero per més de vint abusos sexualsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Màlaga ha detingut a tres persones, dos homes i una dona, per presumptament segrestar i torturar a dos joves, de 23 i 27 anys, als quals els van exigir 12.000 euros per alliberar-los.

Els joves s'havien desplaçat des de Còrdova a Màlaga per a comprar droga i en arribar a l'immoble on s'anava a produir la transacció van ser rebuts a punta de pistola, segons han informat a Efe fonts policials.

Els fets van ocórrer durant la matinada del divendres i, segons la declaració de les víctimes, van ser colpejats i un d'ells va ser submergit en la banyera per a exigir-los diners o els mataven.

En un moment donat, els joves van aconseguir fugir i es van trobar amb uns agents de la policia local, que van trucar al servei d'emergències per les ferides que presentaven i van ser traslladats a un centre hospitalari.

Després de les perquisicions i després de diferents operatius policials s'ha pogut detenir a tres persones, però la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

tracking