Diari Més

Successos

A presó un home per matar a la seva germana al mig del carrer

El detingut tenia una ordre d'allunyament

Imatge de recurs de la Guàrdia Civil

Nou mesos de presó per a un guàrdia civil per discutir amb el seu superiorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Jaén, en funcions de Jutjat de Guàrdia, ha acordat avui l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de l'home de 52 anys que va matar a la seva germana de 53 en ple carrer Mancha Real (Jaén).

El detingut ha prestat declaració davant el jutge de guàrdia i la fiscalia ha sol·licitat el seu ingrés a presó, segons ha informat en un comunicat el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia (TSJA).

El detingut està investigat pels delictes d'homicidi o assassinat, segons ho determini la investigació i la qualificació de les acusacions, trencament d'ordre d'allunyament respecte de la seva germana, atemptat a agents de l'autoritat i amenaces.

Els fets es van produir el divendres poc abans de les 17.50 hores, moment en el qual la Policia Local alertava al 112 que s'estava produint una discussió entre dos germans al carrer Castella.

Fins al lloc es van desplaçar agents de la Guàrdia Civil i els serveis sanitaris que només van poder certificar la mort de la dona.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir què ha pogut fallar en el protocol de protecció de la dona, ja que el seu germà tenia una ordre d'allunyament d'ella.

tracking