Diari Més

Successos

Fa xantatge al marit amb difondre imatge sexuals seves per una infidelitat

L'home no sabia qui l'estava amenaçant i li reclamava entre 500 i 2.000 euros

L'estafa comença acceptant fer un petit ingrés que serveix els delinqüents per aconseguir les dades.

Roben 47.000 euros a una dona de Granada amb una trucada de telèfon i un programa informàticPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i dos homes han estat detinguts a Alacant per, presumptament, haver amenaçat al marit d'ella amb difondre fotos seves de contingut sexual si no els pagava diferents quantitats de diners, tot això motivat per una infidelitat de la víctima.

La dona del fet xantatge és considerada autora intel·lectual del delicte, segons un comunicat de la Policia Nacional.

La víctima va presentar una denúncia en la qual va manifestar que estava rebent anomenades des d'un número ocult en què li sol·licitaven diferents quantitats de diners, entre 500 i 2.000 euros, a canvi de no difondre fotos seves que prèviament havia enviat a una jove amb la qual mantenia una amistat telefònica.

Els investigadors van esbrinar que el número de telèfon des d'on s'estaven realitzant aquestes crides pertanyia a un conegut del denunciant i de la seva esposa.

També van saber que ella havia descobert una suposada infidelitat del seu marit i, amb la finalitat que cessés en la seva aventura, havia demanat ajuda a aquest amic de tots dos perquè li cridés i li amenacés amb difondre les instantànies.

Perquè no li identifiqués per la seva veu, aquest conegut de la parella va recórrer a una tercera persona perquè parlés per telèfon amb la víctima i li fes xantatge.

Aquestes tres persones van ser finalment arrestades i, després de prestar declaració en les dependències del Grup de Delictes Tecnologies de la Comissària Provincial d'Alacant, van quedar en llibertat amb càrrecs per un presumpte delicte d'amenaces, a l'espera que siguin citades per l'autoritat judicial.

tracking