Diari Més

Successos

Detingut després que la seva víctima emetés en directe la seva agressió per Instagram

Els fets es van produir dilluns a Màlaga, al domicili de la parella

La Policia Local de Málaga va acudir al domicili dela vística després de veure el vídeo en directe.

Detingut després que la seva víctima emetés en directe la seva agressió per Instagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Màlaga ha detingut a un home, sobre el qual pesava una ordre d'allunyament, després que la seva víctima publiqués un vídeo en directe en Instagram en el qual es podia observar que l'estaven agredint.

L'home, de nacionalitat espanyola, ha estat detingut acusat d'un delicte de violència de gènere, trencament de condemna i resistència a agents de l'autoritat, segons ha informat la Policia.

El succés ha ocorregut aquest dilluns sobre les 16.17 hores quan es va publicar un vídeo en directe a Instragram en el qual es podia observar que una dona estava sent agredida per la seva parella, imatges que van arribar al servei de Psicologia d'Assumptes Socials de l'Ajuntament de Màlaga.

Assumptes Socials va contactar amb agents del Grup de Recerca i Protecció (GIP) de la Policia Local de Màlaga, que van comprovar que es tractava d'una víctima que tenia assignada protecció, mesura preventiva atorgada per un Jutjat de Primera Instància i Instrucció d'Irun, en vigor des del passat 14 de maig de 2020.

Els agents van comprovar que estaven en el seu domicili i es van desplaçar immediatament, encara que malgrat estar ocupada ningú obria la porta ni contestava a les trucades telefòniques que realitzaven a la víctima i al presumpte autor.

Passats uns vint minuts, des d'Assumptes Socials van tornar a contactar amb els agents per a fer-los arribar un nou vídeo emès en directe en el qual es podia sentir als policies locals trucant a la porta i l'home li feia senyals a la víctima perquè estigués callada.

Davant el delicte flagrant que s'estava cometent i l'evident perill que la víctima pogués córrer, es va comissionar a un indicatiu del Grup Operatiu de Suport (GOA) de la Policia Local de Màlaga, que va procedir a trencar la porta de l'immoble.

Els agents van localitzar en primer lloc a una dona de 19 anys que va resultar ser companya de pis de la víctima, però que no havia obert la porta perquè es trobava molt espantada i intimidada.

En una altra habitació, que estava tancada, es trobava el presumpte agressor, que va haver de ser reduït després d'intentar agredir als agents.

En una inspecció ocular, els policies locals van trobar un ganivet de cuina amb una longitud total de 24 centímetres i un cinturó fracturat en un moble que es trobava darrere la porta.

tracking