Diari Més

Successos

Desarticulada una xarxa que venia cotxes robats per tornar a sostreure'ls amb claus copiades

Nou persones detingudes a la província de Sevilla que havien arribar a robar un mateix cotxes tres vegades

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a nou persones en desarticular a Sevilla i Dos Hermanas una organització dedicada al robatori de vehicles, que després de vendre tornaven a sostreure, ha informat en un comunicat.

Aquest grup delictiu venia en internet cotxes robats als quals col·locaven una matrícula d'un altre de la mateixa marca i model, i falsificaven la documentació a través de financeres a les quals deixaven de pagar.

Segons el comunicat, quan aconseguien vendre el cotxe seguien al comprador i amb una còpia de la clau original tornaven a sostreure-ho, arribant a vegades a robar el mateix automòbil fins a tres vegades.

La policia va dur a terme a l'agost de manera simultània tres registres a Sevilla i Dos Hermanas en els quals es van intervenir 16 vehicles d'alta gamma, més de 8.000 envasos de substàncies anabolitzants valorats en 600.000 euros aproximadament; uns 100.000 euros en efectiu i material robat en una botiga de motocicletes de Còrdova valorat en més de 100.000 euros.

L'Agència Tributària d'Andalusia ha col·laborat amb la Policia Judicial i han descobert que els detinguts manipulaven les dades de l'Impost de Transmissions Patrimonials dels vehicles que transferien, detectant-se fins al moment un frau que ascendeix a uns 500 000 euros.

Els detinguts van passar a disposició judicial, ingressant a la presó el principal responsable, M.A.Z.R., al qual li consten 40 antecedents i tres ordres d'ingrés a la presó vigents.

tracking