Diari Més

Societat

Rescatada una mare que era retinguda en una habitació de casa pel seu fill

El noi es va tancar amb un gos de raça perillosa en una habitació i després, en veure que entraven els agents, va deixar anar a l'animal

Imatge d'un agent de Policia Nacional.

Policia NacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de29anys ha estat detingut per, presumptament, retenir, amenaçar i mantenir tancada en una habitació a la seva mare, a la qual no permetia sortir al carrer i qui ha estat rescatada il·lesa.

Segons la Policia Nacional, en l'operatiu d'alliberament a l'habitatge situat en una quarta planta han participat 14 bombers i agents arran de la trucada de l'exparella sentimental de la mare.

Quan van arribar els agents, van sentir des del portal els crits d'auxili de la dona, mentre el fill tenia tancada la porta i amenaçava en llançar-se al buit per una de les finestres.

Els bombers es van dividir en dos grups, un per a desmuntar l'entrada i, en paral·lel, un altre per aajudar apujar a la terrassa del domicili a dos policies, a través d'un vehicle escala.

Al mateix temps, es va intentar convèncer al jove perquè frenés la seva actitud però aquest primer es va tancar amb un gos de raça perillosa en una habitació i després, en veure que entraven els agents, va deixar anar a l'animal, que va ser calmat amb un morrió.

Al mateix temps, es va intentar llançar per la finestra però dos policies van aconseguir retenir-lo per evitar cap mal, abans de procedir a la seva detenció.

Al fill se li atribueix un suposat delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i ja ha estat posat a disposició judicial.

tracking