Diari Més

Policial

Un grup de veïns evita una agressió masclista a Sevilla

L'exparella de la víctima va intentar escanyar-la i després va amenaçar als veïns amb un ganivet

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Sevilla.

Detingut un home a Sevilla per agredir a la seva dona, que va fugir de l'habitatgeWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Sevilla ha detingut a un jove de28anys quan intentava escanyar al replà del seu habitatge a la seva exparella de 37, un grup de veïns que van intervenir van aconseguir aturar l'agressió.

Emergències de l'Ajuntament ha informat que en la matinada del passat dijous, una trucada al 092, telèfon d'emergències de la Policia Local a Sevilla, alertava de la presència d'una dona que a crits demanava ajuda en un carrer delDistritoCerroAmate, per la qual cosa diverses patrulles d'aquest cos es van dirigir al lloc.

Allí van contactar amb la víctima, una dona de37anys, que va dir que la seva exparella, un home de28anys amb qui havia mantingut una relació durant un any de convivència al seu domicili, l'havia abordat a l'escala del seu domicili i s'havia abalançat sobre ella intentat escanyar-la amb les mans.

Segons va manifestar, va ser la intervenció de diversos veïns el que va evitar que continués amb l'agressió, i a un dels veïns va arribar a amenaçar-lo amb un ganivet.

La víctima, que va trobar a faltar fa uns dies un joc de les claus del domicili, va rebre una trucada de la seva exparella amb anterioritat a l'agressió per a dir-li que estava a l'interior d'aquest. Els agents van comprovar com l'habitatge estava regirat i la propietària va trobar a faltar un ganivet de grans dimensions, possiblement l'utilitzat presumptament per la seva exparella per a amenaçar al veí que la va auxiliar.

La resta de dotacions policials en servei va començar a rastrejar la zona i va localitzaralsvoltants a l'agressor, que entre les seves pertinences tenia el ganivet i les claus del domicili de la víctima. Els agents van detenir al presumpte agressor i el van traslladar a dependències policials per a ser posat a disposició judicial.

tracking