Diari Més

Policial

Tres detinguts per conspirar per assassinar a una dona al mig del carrer

Un home disfressat, per evitar ser identificat, es va acostar a la víctima en ple carrer i li va donar un cop al cap amb un objecte contundent

820 ampolles d'un litre oli d'oliva que van ser sostretes de la seu de Càritas d'Aguilar de la Frontera (Còrdova) fa gairebé un mes

Guàrdia Civil recupera 820 litres d'oli d'oliva robades a CàritasEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a tres persones implicades en la temptativa d'assassinat d'una dona de LaMuela(Saragossa) contra la qual havien conspirat a instàncies de l'excompanya sentimental de l'actual parella de la víctima.

Segons informa l'Institut Armat, la víctima, de41anys, va ser agredida al voltant de les 20.40 hores del passat dia 6 per part d'un home disfressat, per evitar ser identificat, que es va acostar a ella en ple carrer i li va donar un cop al cap amb un objecte contundent.

Diversos veïns que es trobaven a la zona van acudir a l'auxili de la dona, que va quedar estesa a terra, i van perseguir a l'agressor fins a atrapar-lo i retenir-lo a l'espera de l'arribada de la Guàrdia Civil.

La dona va ser traslladada a un centre hospitalari de Saragossa, on va quedar ingressada a causa de la gravetat de les lesions al cap i en un dels ulls.

Els investigadors de la Policia Judicial de l'Institut Armat a Saragossa van poder descartar la tesi inicial del possible intent de robatori de la bossa que portava la víctima, i van apuntar a la possibilitat d'un fet per altres causes en el qual estarien implicades diverses persones.

Els agents van ser informats que la víctima i la seva parella sentimental, que mantenien relacions des de feia tres anys, havien estat patint amenaces de mort per part de l'exparella d'aquest, una dona de68anys d'ètnia gitana.

A partir d'aquestes dades, la investigació va permetre determinar que l'agressió havia estat planejada i organitzada per diverses persones de l'entorn de la detinguda, amb la finalitat de provocar-liel major malpossible i, fins i tot, la mort, destaquen les fonts citades.

L'operació, batejada amb el nomMueldo, es va saldar amb les detencions, entre els dies 6 i 20 d'aquest mes, de l'autor material dels fets, un veí del barri saragossà de Santa Isabel de41anys i amb nombrosos antecedents que es troba a la presó deZuera, així com de la presumpta instigadora, de68anys, i d'un home de 35 domiciliat aFigueruelascom a cooperador necessari.

Als dos primers se'ls imputen presumptes delictes de conspiració per assassinat, temptativa d'assassinat i pertinença a un grup criminal, mentre que al tercer se'l responsabilitza de temptativa d'assassinat i pertinença a un grup criminal.

tracking