Diari Més

Policial

Detingut per robar a una vintena de menors a punta de navalla

L'agressor triava grups de nois, d'entre 12 i 16 anys, i s'encarava amb el més alt per aconseguir la submissió de la resta

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un jove de20anys com a presumpte autor de 22 robatoris, generalment a menors, a Parla (Madrid), als quals posava una navalla al coll per a robar-los mòbils, bicicletes o fins i tot el que menjaven en aquell moment.

Aquest jove, de nacionalitat espanyola, va ser arrestat el passat 22 de juliol i després de passar a disposició judicial va ingressar a la presó, segons ha informat la Policia Nacional.

La investigació es va iniciar el mes de juny quan van començar a presentar-se denúncies relatives a robatoris amb violència a menors d'edat en les quals s'assenyalava a un individu amb una navalla.

L'agressor triava grups de nois, d'entre 12 i 16 anys, i s'encarava amb el més alt per aconseguir la submissió de la resta dels integrants.

Per això, aprofitava la superioritat derivada de la seva edat i la seva envergadura física perquè les seves víctimes no oposessin cap mena de resistència.

Encara que el seu principal objectiu eren telèfons mòbils també va furtar a un jove un kebab que s'estava menjant pel carrer, afirmen fonts policials a Efe.

En una ocasió va arribar a cometre dos robatoris seguits en zones molt pròximes i va sostreure a un d'aquests menors les sabatilles esportives, deixant-lo descalç a la via pública.

En el moment de la detenció portava posades aquestes mateixes esportives.

tracking