Diari Més

Policial

Detingut per ferir al fill d'un veí després d'una discussió per un televisor

El jove de 20 anys intentava defensar al seu pare

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de55anys com a presumpte autor dels delictes de lesions i amenaces, després de pel que sembla ferir amb un ganivet al fill d'un veí per una discussió per un televisor.

La víctima, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, és un jove de20anys que intentava defensar al seu pare, i va ser atesa en un hospital per lesions amb arma blanca.

Els fets van ocórreral voltant deles 14.30 d'aquest dimecres, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats que es dirigissin a un carrer del districte deTránsitsde València, on pel que sembla, s'estava produint una discussió entre veïns i un havia tret un ganivet.

Els policies es van dirigir al lloc, on van ser requerits per dos homes, pare i fill, aquest últim amb una ferida sagnant a la mà, per la qual cosa es va reclamar la presència de personal sanitari que va traslladar al ferit.

Els agents van esbrinar que moments abans, el pare de la víctima, hauria mantingut una discussió amb un veí, que l'acusava d'haver-li espatllat eltelevisor, ja queno podia veure'l, per la qual cosa aquest va accedir a mirar amb el sospitós les preses generals de televisió de la finca per comprovar que ningú les havia tocat.

Després de comprovar que tot estava correcte tots dos homes es van dirigir fins al seu replà, on el sospitós va continuar amb la discussió i en un moment de la mateixa va entrar al seu domicili, sortint posteriorment ganivet en mà amenaçant, pel que sembla, de mort al veí mentre feia el gest de clavar-li.

En aquest moment, el fill de la víctima va sortir del domicili interposant-se entre tots dos, agafant la fulla del ganivet amb la mà per evitar que ferís al seu pare i resultant ferit amb un tall profund, després de la qual cosa el sospitós va abandonar el lloc, entrant a casa seva.

Els policies es van dirigir al domicili del presumpte autor, que els va obrir la porta reconeixent els fets i fent lliurament del ganivet, per la qual cosa després de fer les gestions oportunes el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de lesions i amenaces.

El detingut, espanyol i sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking