Diari Més

Policial

Sis detinguts i un ferit greu en una baralla amb armes blanques al Port Olímpic de Barcelona

Hi ha tres persones ferides, una d'elles de gravetat

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingut a sis persones per la seva presumpta implicació en una batussa multitudinària ocorreguda ahir a la tarda al Port Olímpic de Barcelona que es va saldar amb tres ferits, un d'ells de gravetat.

Segons han informat fonts municipals, en la baralla, que es va iniciar cap a les 17.30 hores d'ahir a la confluència entre el carrer Marina i el Moll de Mestral de Barcelona, dos grups d'homes es van enfrontar a cops i van arribar a utilitzar armes blanques.

Agents del grup de platges de la Guàrdia Urbana de Barcelona que patrullaven per la zona es van creuar amb la batussa, que en aquells moments havia deixat ferides a tres persones, dues d'elles per arma blanca.

La Guàrdia Urbana va detenir a sis delspresumptesimplicats en la baralla multitudinària, entre ells els ferits, un dels quals es troba hospitalitzat en estat greu.

Els detinguts han passat a la disposició dels Mossos d'Esquadra, que es faran càrrec de les investigacions sobre les circumstàncies de la baralla, i en les pròximes hores compareixeran davant el jutjat de guàrdia.

tracking