Diari Més

Múrcia

Roba a punta de navalla a un repartidor un paquet que havia enviat ell mateix

Contenia una pilota de futbol signada per un jugador famós i estava assegurada en 3.000 euros

Un agent de la

Roba a punta de navalla a un repartidor un paquet que havia enviat ell mateixPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Múrcia un jove de 20 anys que va robar a punta de navalla un paquet, que ell mateix havia enviat, a un repartidor de correus, ha informat aquest dimarts el cos policial.El paquet portava una pilota de futbol signada per un jugador famós, indiquen fonts pròximes.

El treballador de correus, després de lliurar-li el paquet, va telefonar al 091, facilitant descripció i direcció de fugida de l'agressor.

El carter va intentar seguir al lladre durant la fugida, però, a l'altura del carril Torre Molina, perLaArboleja, aquestva saltar una tanca i es va introduir a la parcel·la d'un domicili, moment en el qual la propietària en veure un jove entrar a la seva parcel·la va cridar demanant ajuda als vianants.

Immediatament van acudir al lloc un vehicle camuflat del Grup Operatiu de Resposta de la Comissària de San Andrés, que es trobava a prop, i diversos agents amb moto de la Unitat de Prevenció i Reacció.

Lacol·laboració ciutadanava resultar crucial per retenir a l'assaltant fins a l'arribada de la policia perquè dos vianants van ajudar a la senyora a subjectar al presumpte autor del robatori.

El detingutva viatjar a Múrcia des de Jaén per interceptar el paquetassegurat en 3.000 euros, que ell mateix havia enviat.

La intervenció va culminar amb la detenció del jove, de nacionalitat espanyola, que ja ha estat posat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de la Ciutat de la Justícia de Múrcia, acusat de dos delictes, un de robatori amb violència i un altre de violació de domicili.

tracking