Diari Més

Policial

Detingut per exhibicionisme i abusos sexuals a menors d'edat

Les va convidar a passar la nit al seu domicili

820 ampolles d'un litre oli d'oliva que van ser sostretes de la seu de Càritas d'Aguilar de la Frontera (Còrdova) fa gairebé un mes

Guàrdia Civil recupera 820 litres d'oli d'oliva robades a CàritasEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 39 anys a Cala Rajada, Illes Balears, com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme i abusos sexuals a menors d'edat.

La detenció es va produir el passat 3 d'agost, després d'una investigació duta a terme per l'Equip de Policia Judicial de Manacor, per una denúncia presentada per part de la mare d'una de les menors en dependències de la Guàrdia Civil d'Artá, ha explicat l'institut armat aquest dimarts en un comunicat.

Segons la Guàrdia Civil, els fets van succeir el juliol passat, quan l'ara detingut va convidar a prendre begudes alcohòliques a diverses menors en locals d'oci de Cala Rajada.

Posteriorment, l'home va convidar a les menors a passar la nit al seu domicili, on les va despullar i va intentar abusar sexualment d'elles, per la qual cosa se l'acusa d'un delicte d'exhibicionisme i abusos sexuals a menors d'edat.

tracking