Diari Més

Policial

Detingut un matrimoni a València per obligar la seva nora a prostituir-se

L'obligaven a aconseguir 300 euros diaris i la amenaçaven amb treure-li la seva filla

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia ha detingut a Torrent (València) un matrimoni que obligava a exercir la prostitució a la seva nora, que havia de lliurar-los 300 euros diaris ja que, en cas contrari, havia de treballar també durant el cap de setmana.

El matrimoni, de 45 i 47 anys i d'origen romanès, era ajudat pel fill que, en el moment de l'arrest, no es trobava a Espanya.

Les investigacions es van iniciar en tenir coneixement els policies que una jove era obligada a exercir la prostitució tant a Espanya com a Alemanya per part del seu marit i els pares d'aquest.

Durant les perquisicions, els agents van esbrinar que la jove havia de lliurar-li tots els diners que guanyava amb els seus serveis al seu marit i si aquest no estava havia de lliurar-l'hi a la seva mare, i que tots dos pel que sembla l'agredien físicament i l'amenaçaven amb treure-li la seva filla.

La víctima era traslladada amb cotxe pel seu marit al lloc on havia d'exercir la prostitució, bé fos un domicili particular o el carrer, i si aquest no estava era el seu sogre el que l'acompanyava.

La Policia va aconseguir esbrinar la identitat dels sospitosos -en el cas de l'home, té nombrosos antecedents policials- i els va detenir.

El matrimoni va prestar declaració i va ser posat en llibertat, amb l'advertiment de l'obligació de comparèixer davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.

tracking