Diari Més

Policial

Detingut a València després d'agredir a un home per tenir «amics blancs»

Li va propinar diversos cops de puny i li va clavar una ampolla trencada al gluti

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a València a un home de44anys, d'origen senegalès, com a presumpte autor dels delictes d'odi, amenaces i lesions, després d'agredir i amenaçar a un altre al qual va retreure que tenia «amics blancs».

La víctima, un home d'origen malià, va haver de ser atesa per les lesions que presentava, ja que li va propinar diversos cops de puny i li va clavar una ampolla trencada al gluti, ha informat la Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana.

Els fets van ocórrer a dos quarts d'onze del matí quan els agents que realitzaven labors de prevenció van observar un home en una plaça del districte de Centre de València, al qual van reconèixer, com la persona que hauria amenaçat i atacat a un altre home el dia anterior, per suposadament, no agradar-li les persones amb les quals anava per ser «blancs».

Els agents van interceptar al sospitós i després d'identificar-lo, van confirmar que efectivament era l'atacant del dia anterior, per la qual cosa el van detenir com a presumpte autor dels delictes d'odi, amenaces i lesions.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

tracking