Diari Més

Detingut per furtar un moneder en una cita i exigir sexe per tornar-lo

La víctima va quedar amb l'autor a través d'un portal d'internet

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un home a Barcelona acusat de robar el moneder i el rellotge a una noia durant una cita, que van concertar a través d'un portal d'internet, i exigir-li sexe a canvi de retornar-li les seves pertinences.

Segons ha informat la policia catalana, la víctima va quedar la setmana passada amb el detingut al seu pis de Barcelona, que aquest va abandonar al cap d'uns instants de manera precipitada, emportant-se amb ell el seu moneder i un rellotge valorat en 200 euros.

La dona va tractar de posar-se en contacte per telèfon amb el detingut, que després de diversos intents va acabar accedint a quedar amb l'ella al seu domicili per retornar-li les seves pertinences.

No obstant això, poc abans de l'hora en què havien quedat, el detingut va enviar un missatge a la víctima per advertir-li que li retornaria el seu moneder i el rellotge només a canvi d'«una cosa», sense donar més detalls.

El detingut es va presentar a l'hora convinguda al domicili de la dona, acompanyat d'un altre home, i li va exigir mantenir relacions sexuals per a recuperar les seves pertinences. Quan la víctima va rebutjar les seves pretensions, la va amenaçar amb una navalla.

Davant aquesta situació, l'home que acompanyava al detingut va marxar precipitadament i la víctima va aconseguir desfer-se de l'agressor i tancar-se en una de les habitacions del pis, la qual cosa va provocar que aquest acabés marxant també.

La jove va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, que l'endemà van donar amb el detingut als voltants de la plaçaEspanyade Barcelona.

tracking