Diari Més

Policial

Detingut per masturbar-se davant de quatre menors d'entre 6 i 11 anys en un parc

El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional van detenir dimarts a València a un home de60anys, d'origen romanès, per despullar-se i masturbar-se davant de dues dones i quatre menors d'entre 6 i 11 anys en un parc.

Els fets van ocórrer al voltant de les 15.30 hores del passat dimarts quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats pel 091 perquè es dirigissin a un parc a l'entrada del riu Túria on hi havia un home nu masturbant-se davant unes menors. Els agents que es van desplaçar van ser requerits per dos ciclistes.

Al lloc dels fets dues dones, que es trobaven en companyia de quatre menors, van assenyalar als agents que hi havia un home gran que s'hauria acostat a elles i als seus fills, s'havia començat a treure la roba i tocant-se les seves parts íntimes.

Els agents després de localitzar-ho i realitzar diverses comprovacions, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'exhibicionisme. El detingut, amb antecedents policials per fets similars, ha passat a disposició judicial.

tracking