Diari Més

Successos

Una atracció de Disney World Orlando s'enfonsa amb passatgers dins: «Vàrem decidir saltar»

Una passatgera va compartir a les xarxes un vídeo que recull l'angoixant moment

El bot a la dreta en el moment que es va començar a enfonsar.

Una atracció de Disney World Orlando s'enfonsa amb passatgers dins: «Vàrem decidir saltar»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una atracció del parc temàtic Walt Disney World, a Orlando (EUA), va patir aquest dilluns una avaria que va posar en risc la vida dels passatgers, tal com va explicar a Twitter una jove que va viure, en primera persona, els minuts d'angoixa.

La usuària Skyelar Ingersoll va compartir el vídeo del moment en el qual un bot de l'atracció Splash Mountain va començar a enfonsar-se. La jove va ser una de les primeres a abandonar el seu seient per a posar-se fora de perill. «Gairebé al final del viatge, comencem a notar que l'aigua entrava en el bot després de la caiguda final», va dir.

«Finalment, el tronc es va aturar i es va embussar. Esperem una estona, però va començar a enfonsar-se i a omplir-se d'aigua. Va ser llavors quan decidim saltar. Tan aviat com ho vam fer, tot el tronc va quedar pràcticament submergit sota l'aigua», va afegir la jove estatunidenca.

A més, la tuitàire va explicar que el tracte que van rebre per part d'una empleada va ser inadequat i poc professional, ja que va insistir als passatgers que havien d'haver-se quedat en el bot a pesar que s'estigués submergint.

L'accident al parc temàtic es va produir només un mes després que Disney anunciés els seus plans de reinventar el Splash Mountain, amb la finalitat d'adaptar-lo als passatges de la pel·lícula La Princesa i el Gripau.

tracking