Diari Més

Successos

Troben el cadàver esquarterat d'una anciana repartit entre bosses enterrades en un parc de Madrid

El cadàver va ser localitzat pel gos d'un veí de la zona

Agents de la Guàrdia Civil al parc on s'ha trobat el cadàver.

Troben el cadàver esquarterat d'una anciana repartit entre bosses enterrades en un parc de MadridEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha trobat el cadàver d'una anciana d'uns70anys que estava enterrada en un parc del municipi madrileny deChapinería, segons haninformat aEfe fonts de l'institut armat.

El cadàver va ser localitzat aquest dimarts pel gos d'un veí de la zona que va ser el que va trobar les restes i després la dona va avisar a les forces de seguretat.

Les restes es trobaven repartides en bosses de plàstic en un paratge pròxim al camí deLasMaderas, lluny del nucli urbà, segonshainformat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

Els veïns de la zona han explicat a Efe que la morta es diuMaría, que tenia70anys i que vivia prop del lloc on ha aparegut el seu cos.

La zona ha estat acordonada i els agents de l'institut armat es troben des de primera hora d'aquest dimecres recaptant proves sobre el terreny amb l'ajuda de gossos entrenats per a aquests casos.

La Guàrdia Civil manté obertes de moment totes les hipòtesis sobre el cas, en el qual no hi ha detinguts i que està pendent encara d'identificar a la víctima.

Chapineríaés un municipi deSierraOestede Madrid a 50 quilòmetres de la capital, té una superfície de 25,4 quilòmetres quadrats i 2.300 habitants.

tracking