Diari Més

Policial

Detinguts tres menors per organitzar un atracament i apunyalar a un noi de 15 anys

Una noia va fer de 'ganxo' i va quedar amb la víctima a través de les xarxes socials

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a tres menors a Parla, Madrid, per atracar i apunyalar a un altre jove de15anys al qual van assaltar després de fer-li creure que acudia a una cita convocada a través de les xarxes socials per una de les arrestades, que va fer de 'ganxo' per a propiciar el robatori.

Segons ha explicat Prefectura Superior de Policia en un comunicat, els detinguts van triar a la seva víctima per les fotos publicades en xarxes en la qual es retratava amb un telèfon mòbil que va despertar el seu interès.

Els agents de Policia Judicial de la Comissaria de Parla van començar una investigació. Lavíctima vamanifestar que havia conegut a una noia, també menor, després de contactar amb ell mitjançant una coneguda xarxa social.

L'arrestada va concertar la trobada i després de citar-se i fer diversos passejos, van ser assaltats per altres dos menors els quals els van sostreure els telèfons mòbils i van apunyalar en quatre ocasions. Una vegada es va produir el robatori, la noia va abandonar el lloc corrent sensesocorre'l dient que el seu pare l'estava esperant.

Després d'indagar en els fets, els agents van esbrinar que la menor no era una víctima de l'assalt sinó que havia participat en els fets.

Després de produir-se l'atracament, els tres autors van acordar un lloc de reunió on li van tornar el telèfon a la menor arrestada i es van repartir el botí. Finalment els agents van aconseguir la localització i detenció dels tres presumptes autors que van ser posats a disposició de la Fiscalia de Menors de Madrid.

tracking