Diari Més

Successos

Interceptat conduint un nen de 13 anys a Alacant

Els agents de la policia local li van donar l'alt en quedar estranyats per la baixa alçada del conductor  

Els models afectats són els Accord, Accord Crosstour, City, Civic CSX, Element, Fit/Jazz, Insight, Legend/RL, Odyssey, Pilot i Stream.

Honda, cotxe, volantPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vehicle conduït per un nen de 13 anys, la baixa alçada del qual a penes li permetia veure per sobre del volant, ha estat interceptat la passada matinada en un carrer de la ciutat d'Alacant.

La policia local ha informat que el cotxe circulava durant la passada nit pel carrer Diputat LuisGámir, a la zona nord prop del parc Lo Morant, i que els agents li van donar l'alt en quedar estranyats per la baixa alçada del conductor.

Llavors, van comprovar que al volant hi havia un nen de 13 anys, que a penes sobresortia uns centímetres per sobre del quadre de comandament.

Després de comprovar la identitat, domicili i edat del petit, es va poder localitzar als familiars, que es van desplaçar fins al lloc i es van fer càrrec del menor i del vehicle, mentre que la policia local alacantina ha instruït diligències a fi de donar compte del succeït a la Fiscalia de Menors.

tracking