Diari Més

Successos

Una petició de mà acaba amb la mort dels nuvis per una baralla entre clans

Els dos joves van ser atropellats intencionadament en la carretera M-404

Zona del polígon del Álamo on es van produir els incidents.

Una petició de mà acaba amb la mort dels nuvis per una baralla entre clansGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa que aquest diumenge se celebrava en la localitat madrilenya d'El Álamo per a celebrar el festeig de dos joves va acabar en una batussa entre dos clans d'ètnia gitana i la posterior mort dels nuvis, que van ser atropellats intencionadament a la carretera M-404.

En aquesta via també va ser atropellada una jove amiga que va acompanyar a la parella i que es troba hospitalitzada en estat greu.

Fonts pròximes al cas han indicat a Efe que, al voltant de les 23.50 hores, membres de dos clans, pel que sembla un, dels barris madrilenys de Vallecas i Moratalaz, i un altre, d'un assentament al costat del riu Guadarrama al municipi de Navalcarnero, es van enredar en una violenta baralla.

De moment, es desconeixen les causes que la van originar, més enllà que els nuvis pertanyien a cada clan.

Va ser a una rotonda del polígon industrial d'El Álamo i davant del bar Layso el lloc triat per a la celebració de la petició de mà, on es va iniciar la baralla multitudinària i «salvatge», com han descrit a Efe alguns testimonis.

Segons ells, van participar més de cent persones, que van utilitzar com a armes llancívoles des de maons fins a les tanques d'una obres que es trobaven al lloc.

«En un moment es va formar una batalla campal i brutal», relata un altre testimoni a Efe.

Un membre d'un dels clans va atropellar a diverses persones de l'altre clan amb el seu cotxe, la qual cosa va provocar que la resta de les persones es dispersés per diferents parts del municipi.

Quan els serveis d'emergència van arribar, alertats pels testimonis, no hi havia ferits, perquè havien estat traslladats a centres mèdics pels seus familiars.

En aquest succés va haver-hi almenys tres persones amb traumatismes que van acudir a l'hospital Rei Joan Carles de Móstoles, entre ells un nen, han detallat fonts de la investigació.

Aquest incident va acabar amb la celebració, i totes dues famílies van decidir cancel·lar la petició de mà, la qual cosa no va ser compartit per la jove parella de nuvis, que rondava els 20 anys.

La parella va expressar el seu desig d'escapolir-se, segons les primeres perquisicions dels investigadors.

Sobre les 4.40 hores del matí, els nuvis i una altra jove caminaven pel voral de la carretera M-404 quan van ser envestits per un vehicle, els ocupants del qual encara no han estat identificats.

Hores més tard, sobre les vuit del matí, van aparèixer les dues víctimes de l'atropellament intencionat, dues dones. Una havia mort i l'altra estava ferida greu.

Més tard, es va descobrir un segon cadàver semiocult entre la mala herba.

Davant aquesta situació, la Delegació del Govern ha anunciat la seva intenció de reforçar la seguretat en la zona durant els pròxims dies per a evitar que es produeixin noves batusses, segons informen a Efe fonts del departament dirigit per José Manuel Franco.

A més, en les pròximes setmanes se celebrarà una Junta Local de Seguretat, a petició de l'Ajuntament d'El Álamo per a tractar la seguretat en el municipi després d'aquesta baralla multitudinària.

Ja des d'aquest dilluns s'han personat al lloc els Grups de Reserva i Seguretat (GRS) de la Guàrdia Civil, que han estat al poble investigant les finques i els camins per a trobar el cotxe abandonat o cremat amb el qual es va atropellar a aquestes tres persones.

De moment, no hi ha investigats o detinguts per aquest atropellament mortal, encara que les forces de seguretat prossegueixen les perquisicions per a identificar als ocupants del vehicle, que es van donar a la fugida.

tracking