Diari Més

Successos

Detingut per assassinar a la seva parella i dir que s'havia ennuegat amb una espina

La víctima presentava un traumatisme cranioencefàlic

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home com a responsable de l'homicidi de la seva parella al municipi madrileny de Torrejón de Ardoz, després que la portés a l'hospital i expliqués que s'havia ennuegat amb una espina.

La parella de nacionalitat romanesa treballaven junts en una empresa de transports situada al número 20 del carrer Polo Sud de la citada localitat.

El passat 13 de juliol, segons han relatat a Efe fonts policials, van sopar una barbacoa a la nau i van marxar junts en un cotxe de la companyia. Posteriorment, l'home va tornar al lloc amb ella inconscient i amb diverses ferides a la cara.

L'home, de 37 anys, va alertar als serveis d'emergència manifestant que la seva parella, de 31 anys, s'havia ennuegat amb una espina.

La trucada va ser atesa pel 112 a les 2.06 hores i quan van acudir al lloc van trobar a la dona amb un traumatisme cranioencefàlic sever, amb sagnat a les orelles i amb dificultat respiratòria, segons han indicat a Efe fonts d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

Els sanitaris li van posar un respirador, la van estabilitzar i la van traslladar amb pronòstic molt greu a la dona fins a l'Hospital de Torrejón, on va morir, i van trucar a la Policia en constatar que les ferides de la víctima, una greu fractura cranial, no es corresponien amb una presumpta ennuegada.

Per aquesta raó, els agents del grup V d'Homicidis de Madrid van centrar les seves sospites en la parella de la víctima qui en les seves manifestacions va incórrer en contradiccions, segons informen a Efe fonts policials.

Després d'analitzar el lloc on van poder transcórrer els fets, l'home, que no té antecedents, va ser arrestat per la Policia Nacional.

Al llarg d'aquest dimecres l'home passarà a disposició judicial acusat d'homicidi.

tracking