Diari Més

Policial

Detingut un matrimoni acusat de maltractament al seu fill discapacitat

També investiguen l'ús que feien els detinguts de la prestació que rebia la víctima

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va rescatar dijous passat a Múrcia a un noi de28anys amb síndrome deDuchennei amb una discapacitat física del 90%, dels seus propis pares. Els seus progenitors havien estat durant anys maltractant-lotantfísicamentcom psicològicament, segons van informar fonts del cos.

Els pares es van absentar del domicili familiar durant dies, pel que sembla, per problemes relacionats amb el món de la droga, i les tietes de la víctima es van encarregar d'ell. El jove va aprofitar la situació per a explicar-los que estava sent sotmès a maltractaments. Els seus propis pares es reien d'ell, el menyspreaven i li feien pensar que ningú el creuria si explicava que estava sent víctima de maltractament, segons les mateixes fonts. Així doncs, les tietes de la víctima van ser els qui van donar la veu d'alarma.

Els agents també investiguen l'ús que feien els detinguts de la prestació que rebia la víctima perquè, pel que sembla, utilitzaven els diners per al seu ús personal en lloc de per a la cura del seu fill. A més, els agents han comprovat que els detinguts demanaven préstecs dels quals no es feien càrrec, a nom de la víctima.

tracking