Diari Més

Successos

Un surfista adolescent mor després de l'atac d'un tauró blanc a Austràlia

El noi, de 15 anys, va poder ser portat fins a la platja, però no van poder fer res per a salvar-li la vida

La presència de taurons ha obligat a tancar les platges de la zona.

Un surfista adolescent mor després de l'atac d'un tauró blanc a Austràliauazmi.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un adolescent va morir aquest dissabte després de l'atac d'un tauró blanc quan estava 'surfejant' davant de les costa de l'estat de Nova Gal·les del Sud, a Austràlia, va informar la Policia en un comunicat.

Diversos testimonis van presenciar com l'esqual atacava a l'adolescent, de 15 anys i el nom del qual no ha estat fet públic, quan estava practicant surf a la platja de Grafton, prop de la localitat de Grafton, després de la qual cosa s'han tancat diverses platges de la zona.

Alguns surfistes van portar al jove a la platja i li van proporcionar primers auxilis, però no van poder salvar la seva vida i l'adolescent va morir en el lloc.

La mort es produeix just una setmana després que un home anomenat Matthew Tratt morís a conseqüència de l'atac d'un tauró blanc mentre practicava pesca submarina davant de la costa de l'estat de Queensland, i un mes després que un altre surfista morís en similars circumstàncies en Nova Gal·les del Sud.

En 2019, es van comptabilitzar fins a 27 atacs d'esquals a persones, encara que ningú va perdre la vida, mentre que enguany han mort cinc persones fins al moment.

Segons estudis de l'agència científica governamental CSIRO de principis de 2018, Austràlia compta amb uns 2.210 exemplars adults de taurons blancs, considerats com els més perillosos.

tracking