Diari Més

Successos

Mor apunyalat el concursant de 'Mujeres y hombres y viceversa' Dani Menjíbar

La policia ha detingut a quatre persones, dues d'elles menors

Imategde les seves xarxes socials de Dani Menjibar.

Mor apunyalat el concursant de 'Mujeres y hombres y viceversa' Dani Menjíbar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exconcursant del programa 'Mujeres y hombres y viceversa' Dani Menjíbar ha mort apunyalat aquesta matinada a la localitat valenciana de Torrent, on la policia ha detingut a quatre homes, dos d'ells menors, per l'homicidi.

Els fets van passar en la via pública, en l'encreuament de l'avinguda al Vedat amb el carrer Reina Sofia, sobre les cinc de la matinada, després de sortir aquest home d'una discoteca del centre comercial Las Américas, on li havien recriminat que estava molestant als clients.

La víctima va ser perseguida per diverses persones que el van colpejar i van acoltellar amb una arma blanca, segons han confirmat a EFE fonts de la recerca.

Els detinguts són dos nois de 18 i 20 anys i dos germans de 16 anys, i la Policia Nacional investiga qui d'ells és l'autor de l'agressió mortal a la víctima, de 31 o 32 anys.

Fins al lloc del succés es va desplaçar un Servei Vital Bàsic i una unitat d'urgències, que van atendre l'home però no van procedir al trasllat a l'hospital ja que va morir 'in situ', han informat des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Els dos menors detinguts, germans de 16 anys, passaran a la disposició de la Fiscalia de Menors en les pròximes hores, segons ha informat a EFE el seu advocat, Ignacio Castillo Castrillón.

tracking