Diari Més

Successos

Dos morts a Marbella en precipitar-se des d'un balcó i caure sobre un altre

Els fets s'han produït en un un hotel quan el primer home ha caigut des de la setena planta

Els fets s'han produït de matinada a un hotel de Marbella.

Dos morts a Marbella en precipitar-se des d'un balcó i caure sobre un altre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes han mort la matinada d'aquest dissabte a la localitat malaguenya de Marbella, en precipitar-se un des d'un balcó d'un hotel i caure sobre l'altre, que era a una terrassa, han informat a Efe fonts del servei d'emergències 112 Andalusia.

Per part seva, fonts policials han precisat a Efe que la persona que s'ha precipitat des de la setena planta de l'edifici era un ciutadà britànic d'uns 50 anys que es trobava allotjat a l'hotel, i l'altra víctima era un home espanyol de 46 anys que estava assegut a la terrassa de l'establiment.

El succés ha ocorregut a les 1.45 hores, quan diverses persones han anomenat al 112 per a indicar que, al carrer José Meliá, un home s'havia precipitat des del balcó d'un hotel i havia caigut sobre una altra persona.

El 112 va activar immediatament a l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES), a la Policia Local i al Cos Nacional de Policia.

La Policia Nacional ha obert una recerca per a esclarir les circumstàncies del succés, del qual no ha transcendit més informació.

tracking