Diari Més

Policial

A presó un lladre per robar la cartera i el mòbil a un veí de Blanes a cops de puny

La policia el va atrapar poc després gràcies a la descripció facilitada per la víctima

Els fets van passar dissabte per la matinada al carrer Cartagena.

mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes (Selva) ha enviat a presó un lladre que va robar la cartera i el mòbil a un veí de la població a cops de puny. Segons informa l'ajuntament, l'atracament va tenir lloc dimecres a plena llum del dia. La Policia Local va rebre l'avís a les onze del matí alertant que acabaven d'assaltar un home al barri del Control-Horta de la Perla. Segons l'alerta, la víctima estava estesa a terra i tenia lesions importants. Fins al lloc s'hi van desplaçar efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra. La víctima va poder facilitar una descripció de l'agressor i el van poder detenir minuts després.
L'assaltant, veí de Santa Coloma de Gramanet, ha ingressat a presó aquest divendres després de passar a disposició judicial ahir al vespre, segons informa l'ajuntament. L'atracament va tenir lloc dimecres a plena llum del dia. A les onze del matí van rebre un avís a la Prefectura de la Policia Local de Blanes alertant que hi havia un home a qui havien acabat d'atracar al barri del Control-Horta de la Perla.

L'alerta informava que la víctima estava estesa al terra i presentava lesions importants. Immediatament, van activar tot el protocol, i fins al lloc s'hi van desplaçar totes les unitats policials disponibles, alhora que van alertar tant els Mossos d'Esquadra com una ambulància per fer-li les primeres atencions.

La mateixa víctima de l'atracament –un veí de Blanes de 55 anys- va facilitar la descripció de l'agressor. Va poder detallar la roba que duia i va explicar que li havia propinat diversos cops de puny a la cara per robar-li la cartera i el mòbil. També va explicar que l'atacant duia una maleta de viatge de color vermell amb rodes.

Mentre l'ambulància va traslladar la víctima a l'hospital comarcal de Blanes, les patrulles de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra van desplegar un dispositiu per intentar localitzar l'autor del robatori. Pocs minuts després, van localitzar l'atracador al centre de la ciutat.

Un cop identificat, els agents van procedir a escorcollar-lo, trobant-li al damunt tant el mòbil sostret com documentació de la víctima, mentre que la cartera la van localitzar poc després molt a prop, tirada en una paperera. Aleshores, el van detenir com a suposat autor d'un delicte de robatori amb violència.

tracking