Diari Més

Mor una nena de 4 anys que va ser colpejada i violada a Colòmbia

El presumpte autor dels fets té 27 anys

La nena va acabar perdent la vida.

Mor una nena de 4 anys que va ser colpejada i violada a ColòmbiaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nena de quatre anys que va estar en estat de coma després de ser violada i colpejada per un home el dilluns passat en el municipi colombià de Garzón, al departament del Tolida (sud), va morir aquest dissabte, segons va informar el centre mèdic que la va atendre.

«Lamentem profundament la defunció de la pacient menor d'edat en la matinada d'avui 4 de juliol de l'any 2020 a causa d'hipertensió endocraniana refractària, disfunció de múltiples òrgans secundària a trauma encefalocranià sever amb politrauma», va detallar la Clínica Medilaser de Neiva, capital departamental de Tolida.

El centre mèdic va afegir que «pel tipus de mort es va realitzar una trucada a la Fiscalia».

El cas va commocionar a Colòmbia perquè el passat 29 de juny els pares de la nena es van adonar que la nena no hi era i van començar, juntament amb els veïns, a buscar-la.

Al principi van trobar una sandàlia de la menor i un mòbil, «rastres que, en seguir-los, van permetre trobar a la nena inconscient a la vora de Caguancito, enmig de dues pedres i seminua i molt prop d'ella un home que va ser lliurat a les autoritats», va detallar la Fiscalia el dimecres.

Per la gravetat de les ferides, la nena va ser traslladada a la Clínica Medilaser on «es va constatar que va ser víctima de violència sexual i violència física extremes», per la qual cosa estava en coma i amb pronòstic reservat per «les múltiples lesions que va rebre en les seves parts íntimes i en la resta del cos, cap, cara, tòrax i abdomen».

Per aquest cas va ser detingut Sebastián Mieles Betín, de 27 anys i que treballa en diversos oficis, a qui la Fiscalia va acusar davant un jutge pels delictes de temptativa de feminicidi agreujat en concurs amb accés carnal violent agreujat.

tracking