Diari Més

Ingressa en un psiquiàtric la detinguda per matar una familiar a Barcelona

S'ha de valorar el seu trastorn mental

Imatge de recurs de dos agens

Una detinguda a Almeria en una operació de la Policia d'Itàlia contra una cèl·lula anarcoterroristacedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de guàrdia de Manresa (Barcelona) ha prorrogat la detenció de la dona acusada de matar a una familiar a punyalades al Pont de Vilomara i Rocafort (Barcelona), després que hagi hagut de ser traslladada a una unitat psiquiàtrica hospitalària.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la dona, detinguda dijous passat, ha estat ingressada en una unitat psiquiàtrica de l'hospital, on roman sota custòdia policial, per a ser «estabilitzada i valorada» donat el trastorn mental que ara presenta.

Per aquest motiu, el jutge de guàrdia ha acordat prorrogar la detenció de la dona fins dilluns que ve, quan decidirà quines mesures cautelars dicta sobre ella.

La dona, de 32 anys, va ser detinguda dijous passat acusada de la mort d'una familiar seva, el cadàver de la qual, amb ferides d'arma blanca, va ser trobat en el seu domicili del Pont de Vilomara el matí del mateix dia.

Davant els indicis que la relacionaven amb el crim, els Mossos d'Esquadra van emprendre la cerca de la presumpta homicida per a interrogar-la i van acabar detenint-la hores més tard.

tracking