Diari Més

Policial

Detingut per demanar a través d'Internet fotografies íntimes a una menor

La víctima pateix una discapacitat

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de20anys ha estat detingut per la Policia Nacional a Jaén per sol·licitar a una menor de14anys i que pateix una discapacitat fotografies íntimes després de guanyar-se la seva confiança, així com intentar quedar amb ella.

A l'arrestat, de nacionalitat espanyola, se l'investiga per un delicte d'un delicte de corrupció de menors, segons ha informat la Policia Nacional.

L'investigat va conèixer a la menor a través de les xarxes socials i, després de guanyar-se la seva confiança, li va demanar fotografies íntimes i va intentar quedar amb ella.

La investigació va començar després de la denúncia del pare que alertava que la seva filla estava rebent missatges d'una persona que li demanava fotos íntimes.

A partir d'aquest moment els agents van realitzar diverses gestions que van revelar que l'arrestat va conèixer a la víctima a través d'Internet i es comunicava amb ella a través d'una aplicació dissenyada per a comunitats de videojocs mitjançant la qual li enviava imatges pròpies i li demanava imatges íntimes. A més va intentar quedar amb ella sabent que era menor.

Els agents han pogut identificar i detenir al presumpte responsable dels fets a Jaén i li han intervingut el seu telèfon mòbil, en el qual tenia imatges compartides amb la menor.

tracking