Diari Més

Policial

Detingut després d'irrompre en una missa al crit de «pederastes» i «assassins»

Diversos feligresos li van demanar que abandonés el centre però el detingut s'hi va enfrontar

El comprador de la substància va ser també proposat per a sanció per saltar-se l'estat d'alarma.

Detingut un home que venia droga mentre passejava al seu gos a MadridEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal de Madrid ha detingut a un home després d'irrompre en una església dePuentede Vallecas, on s'estava celebrant una missa, al crit de «pederastes» i «assassins» i amb l'amenaça de cremar-los «vius a tots», segonsinformen aEfe fonts policials.

El succés i la detenció van tenir lloc el passat 21 de juny a les 18.30 hores a la Parròquia SanRamónNonato, situada al número 10 del carrerMelquiadesBiencintoal districte dePuentede Vallecas.

El detingut va irrompre en el centre religiós «molt alterat», interrompent l'ofici al crit d'«assassins, marietes i pederastes». «Hauríeu de cremar, us cremaré vius a tot», va cridar al centre de la parròquia.

Diversos feligresos li van demanar que abandonés el centre, però s'hi va enfrontar amb «vehemència» i van haver de demanar l'ajuda de la policia, segons les fonts.

El capellà del centre va explicar als agents que aquest home, de nacionalitat espanyola i49anys, ja tenia antecedents d'enfrontaments amb ells, però «mai de tal magnitud».

En presència dels agents, el detingut va dir al rector que «l'anava a matar». Per la gravetat dels fets i el risc de reincidència els agents el van arrestar per presumpte delicte d'odi.

tracking