Diari Més

Successos

Troben al pou d'un xalet el cadàver d'un jove desaparegut fa gairebé un any

Els primers indicis apunten que la seva mort va ser accidental

820 ampolles d'un litre oli d'oliva que van ser sostretes de la seu de Càritas d'Aguilar de la Frontera (Còrdova) fa gairebé un mes

Guàrdia Civil recupera 820 litres d'oli d'oliva robades a CàritasEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va localitzar diumenge passat al pou d'un habitatge enGalapagar(Madrid) el cadàver deYoussefArhay, un jove de24anys d'aquesta localitat que portava desaparegut des de finals d'agost de 2019, si bé els primers indicis apunten que la seva mort va ser accidental.

El cos sense vida estava surant a l'aigua a gran profunditat a la parcel·la de l'habitatge unifamiliar situat a la confluència del carrer Ermita i el carrer delGuijarrodeGalapagar.

El xalet va ser llogat per una família a principis d'aquest any, segons els veïns. Els nous inquilins feia mesos que notaven mala olor fins que van descobrir la seva procedència: el pou, i allí van trobar el cadàver, segons ha detallat el diari 'El Mundo'.

Després d'avisar als serveis d'emergència, van rescatar el cos. Estava vestit i no es va trobar cap documentació, però la investigació va determinar que es tractava del jove magrebí nacionalitzat espanyol desaparegut el 30 d'agost de 2019, ja que portava la mateixa roba amb la qual se li va perdre la pista.

Les proves biològiques realitzades amb l'autòpsia han corroborat els indicis. Les principals hipòtesis de la Guàrdia Civil afirmen que es tracta d'una mort accidental, encara que amics del mort apunten a tesis homicides, al fet que algú el va llançar al pou, ja que no solia transitar per la zona i que falta per localitzar el seu telèfon mòbil.

tracking