Diari Més

Policial

Dos detinguts acusats d'abusos sexuals a dos menors de 13 anys a Múrcia

La investigació del primer cas va permetre descobrir l'altre

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a Múrcia a dues persones per delictes d'abusos sexuals ocorreguts fa dos anys, quan la víctima tan sols tenia 13 anys, i arran d'aquesta investigació també van descobrir un altre cas de corrupció de menors sofert per una altra nena, de la mateixa edat, que s'havia intercanviat fotos de contingut sexual durant el confinament amb un home de 26.

La Policia Nacional va començar una investigació arran de la denúncia d'una nena que explicava haver sofert abusos sexuals fa dos anys per part de dues persones diferents.

La víctima es va recolzar en el seu entorn per buscar ajuda a la Policia i el Grup de Menors de la Prefectura Superior de Policia de la Regió de Múrcia es va fer càrrec de l'assumpte, i va dur a terme les dues primeres detencions per abús sexual.

Arran d'aquesta investigació i les converses amb la víctima, es va descobrir un nou cas que també atemptava contra la indemnitat sexual d'una altra menor, ja que en aquesta ocasió es va investigar la presumpta participació d'un home de 26 anys en un delicte de corrupció de menors.

Sembla ser que el detingut havia intercanviat fotos d'alt contingut sexual amb una nena de 13 anys contactant amb ella a través d'una xarxa social i emprant la falsa excusa que estaven jugant per sol·licitar-li fotos de contingut sexual a través d'una altra aplicació de jocs online, possiblement amb la intenció de no deixar rastre a les xarxes socials habituals.

Finalment, els agents que van començar la investigació entorn d'uns abusos sexuals, no sols van esclarir aquest delicte i van protegir i van assistir a aquesta menor, sinó que també ho van fer amb l'altra víctima, localitzant i detenint a una altra persona pel delicte de corrupció de menors, en poder enllaçar dues investigacions independents.

tracking