Diari Més

Successos

Detingut el presumpte assassí d'un indigent al barri madrileny de Salamanca

Va propinar diverses puntades a la víctima i va buidar sobre el seu cos un sac d'enderrocs

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

Policia NacionalCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut al presumpte assassí d'un indigent al madrileny barri de Salamanca, al qual va assestar un fort cop al cap abans de buidar un sac d'enderrocs sobre el seu cos.

L'homicidi va ocórrer a primera hora del matí del passat 15 de juny al carrer del General DíazPorlierdel citat barri, davant d'un parc infantil, on va ser trobat el cadàver d'un indigent de nacionalitat romanesa de45anys.

Al lloc van acudir agents de Seguretat Ciutadana, que van assegurar la zona i van fer les primeres indagacions. Posteriorment, el grup de Delictes Violents de la Brigada Provincial de Policia Científica, així com agents el Grup d'Homicidis, es van fer càrrec de la investigació.

Els investigadors van constatar que la tarda anterior la víctima havia mantingut una discussió amb un individu, l'ara detingut, i que aquest va ser colpejat al cap.

El mateix agressor, un home espanyol de57anys amb 18 detencions prèvies, va tornar al lloc, va propinar diverses puntades a la víctima i va buidar sobre el seu cos un sac d'enderrocs.

Els investigadors van identificar al presumpte autor dels fets en un lloc molt pròxim on es va produir el crim i ja ha ingressat a la presó per ordre judicial.

tracking